HOME
HOME
CINE SUNTEM
SUPRAVEGHERE VIDEO
SISTEME SECURITATE
NETWORKING
EXTERNALIZARE IT
SERVICE IT
INTERNET
CONTACT
CINE SUNTEM

PROFGROUP a luat viață în anul 2003 din dorința de a experimenta domeniul networking-ului. A dezvoltat o rețea de calculatoare cu acces la internet într-un moment în care abonamentele de internet destinate home-userilor erau oferite de ceilalți furnizori cu limită de trafic și cu o viteză de transfer extrem de mică. În colaborare cu mulți tineri pasionați de acest domeniu, a ridicat calitatea transmisiunilor pana la cel mai înalt nivel al tehnologiei momentului.

Faceți click pentru mai multe informații.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Sistemele de supraveghere video sunt ochii care văd și pot reda absolut fiecare secundă a unei perioade de timp în care a avut loc un eveniment nedorit. Sunt ochi care nu clipesc, nu pot fi distrași, nu pot fi inșelați, nu pot fi mituiți. În prezența lor se vor desfășura activități corecte și legale.

Securizați-vă zona cu sisteme de supraveghere sigure!

SISTEME SECURITATE

Toate sistemele de securitate funcționează pe același principiu de bază al asigurării punctelor vulnerabile de acces, cum ar fi uși și ferestre, precum și spațiu interior care conține obiecte de valoare. Anunțarea existenţei unui sistem de securitate descurajează intenția oricărui infractor de a încerca vulnerabilitatea unui spaţiu securizat. Dar să nu uităm că fiecare obiectiv, care urmează să fie protejat, are particularitățile lui și trebuie tratat cu seriozitate.

NETWORKING

Rețeaua de telecomunicații reprezintă totalitatea mijloacelor tehnice pentru transmiterea la distanță a informațiilor, care pot fi sub formă de sunete, imagini, texte sau date informatice. Tipurile de rețele de comunicaţii sunt: telefonie, televiziune prin cablu, acces la internet, privată de calculatoare, etc. Calitatea rețelei reflectă în calitatea transmisiunilor și a actvității la baza căreia stau transmisiunile.

EXTERNALIZARE IT

În economie, externalizarea, denumită și outsourcing, definește delegarea unor sarcini productive, obiective, secțiuni de afaceri nestrategice (neesențiale) către segmente organizaționale aparținând unor entități externe, care oferă un raport preț-calitate mai bun sau dețin expertiză (produc mai bine) în domenii specializate.

Nu este vorba de relații de parteneriat între doi egali, ci mai degrabă de o subcontractare către furnizorii externi a unor activități secundare din cadrul unei firme (întreprinderi). Termenul outsourcing este o sinteză a expresiei engleze outside-resource-using, liber tradusă: utilizare de resursă (resurse) externă (din afară). Piața de outsourcing s-a extins în special pentru servicii de IT.

SERVICE IT

Când vorbim despre echipamentele din segmentul IT, în ultimul timp perioada de exploatare a acestor echipamente este prelungită la maximum, iar la fiecare reevaluare a nevoilor se optează pentru un upgrade în defavoarea achiziției unui sistem nou. Nevoia de performanță a unui utilizator profesional crește, dar, pana în momentul în care este posibil acest lucru, este satisfacută prin upgrade-uri ale componentelor esențiale pentru performanță și nu prin înlocuirea completă a sistemului.

Pe lângă această uzură morală, intervine și uzura fizica. Exploatarea intensiva duce la vicii de funcționare a tastaturii, a bateriei, a ecranului sau a altor componente, ceea ce presupune înlocuirea acestora.

INTERNET

Accesul la internet se poate face prin mai multe tipuri de conexiune. Cele mai bune conexiuni sunt cele care permit un nivel avansat de exploatare. O conexiune de internet cu nivel înalt impune și resuse speciale. Un atu îl constituie colaborarea dintre client și furnizor, fără intermediu roboților telefonici sau a operatorilor contactați telefonic și care fac o analiză după șabloane generice, fiecare conexiune având anumite particularități si fiecare utilizator trebuie tratat independent.

CONTACT
Telefon:
0768.103.905
0722.409.702

e-mail:
office@profgroup.ro
PARTENERI