INTERNET
HOME
INTERNET

Accesul la internet se poate face prin mai multe tipuri de conexiuni. Cele mai bune conexiuni sunt cele care permit un nivel avansat de exploatare. O conexiune de internet cu nivel înalt impune și resuse speciale. Un atu îl constituie colaborarea dintre client și furnizor, fără intermediu roboților telefonici sau a operatorilor contactați telefonic și care fac o analiză după șabloane generice, fiecare conexiune având anumite particularități și fiecare utilizator trebuie tratat independent.

Foarte important este să stabilim necesitățile pe care le vom avea în activitățile viitoare, înainte de a face o cerere de conexiune pentru internet. Este foarte posibil ca furnizorul serviciului, ulterior, să nu poată să ne pună la dispozite resursele necesare.

După multă experiență acumulată, suntem dornici de a colabora cu clienții care iși doresc mai mult de la o conexiune de internet. Putem participa la dezvolatrea și optimizarea exploatării internetului la un nivel superior. Fiecare instrument dintr-o orchestră trebuie să sune la cea mai înaltă calitate, iar noi putem acorda perfect instrumentul INTERNET!

REȚEAUA MILITARI