SERVICE IT
HOME
SERVICE IT

Este destinat atât companiilor cât și persoanelor fizice și este menit să rezolve problemele apărute la echipamentele și rețelele IT.

Cel mai important aspect în această activitate este cel de a proteja datele de interes. De multe ori service-ul unui echipament poate genera cheltuieli mari, care puse într-o balanță a rentabilității ne indică să ne îndreptăm spre o soluție de rezolvare, la care nu ne-am gândit. În cazul în care suntem obligații să schimbăm echipamentul, cu datele salvate avem posibilitatea de a ne continua activitatea, din momentul în care a intervenit avaria.

Foarte importantă este și analiza avariei, de multe ori alegem cea mai rapidă soluție, care poate fi înșelătoare, dar privind în perspectivă observăm că avaria ne poate indica un nivel de uzură al echipamentului. Înlocuirea unei componente trebuie să fie o alegere bună și pentru compatibilitatea cu alte component care se pot schimba în viitor. Dacă tot intervenim, ar trebui să ținem cont de tehnologia nou apărută, fiecare pas să fie un progres.

Peticelile dau întotdeauna bătăi de cap la scurt timp, iar disfuncționalitățile echipamentelor generează stres suplimentar.

Punem punctul pe i și înlocuim stresul cu relaxarea, randament și beneficii.

Alegem să vă fim un prieten sincer!